Trixie Insect Shield Vest Grijs - Anti vlooien en tekenmiddel - Medium-Large

15,-
De beste prijs bij Petsplace.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Trixie Insect Shield Vest Grijs - Anti vlooien en tekenmiddel - Medium-Large

Trixie Insect Shield Vest Grijs m-l 42 cm
\nDit Insect Shield vest van Trixie is ideaal voor uitstapjes in het park, tijdens boswandelingen of op de camping. Het vest is geschikt voor honden en is licht, zacht en elastisch.  Het heeft een gaas-inzetstuk en is snel en makkelijk om te doen door de klittenbandsluitingen. Het werkt tegen muggen, teken, vliegen en vlooien en heeft een lange efficiënte werking minstens 25 wasbeurten\n\nHet gebruik van Insect Shield® vest bij jonge en drachtige dieren is onbedenkelijk. Dit product niet nabehandelen met insectenbestrijdingsmiddelen die permethrin bevatten. Geen enkel insectenwerend middel garandeert 100 % bescherming tegen insecten of insectenbeten, ook Insect Shield® niet. Alleen voor de doeleinden gebruiken, waar het voor is bestemd. Vest niet tegelijkertijd met andere producten wassen. Als het vest is versleten, mag hij via het huisvuil worden afgevoerd.\n\nWaarom moet je je eigenlijk beschermen?
\nInsecten, zoals bijvoorbeeld teken, steekmuggen en vlooien zijn niet alleen lastige plaaggeesten, ze kunnen ook een enorme bedreiging voor de gezondheid van mens en dier vormen. Klachten, zoals jeuk, lokale huidontstekingen en koorts kunnen de kop opsteken na een insectenbeet, maar ook kunnen de insecten ernstige ziekten, zoals bijv. Borreliose en Malaria overdragen.\n\nHoe werkt de Insect Shield® technologie?
\nJarenlang onderzoek en vele veldstudies hebben geresulteerd in een innovatief afweermechanisme tegen insecten. De unieke Insect Shield® technologie biedt bescherming tegen teken, steekmuggen, mieren, vliegen en vlooien. Hiervoor wordt Permethrin gebruikt een synthetische variant van het insectenafweermiddel dat in sommige chrysantenplanten aanwezig is. Dit middel wordt volledig ingesloten in de Insect Shield® producten.\n\nHoelang beschermt het?
\nDe effectieve bescherming van de Insect Shield® producten is voor minstens 25 wasbeurten goed en is werkzaam binnen een omtrek van 30 cm. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat geen enkel insectenwerend middel 100% bescherming tegen insecten of insectenbeten biedt, ook de Insect Shield® producten niet.\n\nWelke voordelen biedt Insect Shield® t.o.v. andere vormen van insectenwering?
\nDe Insect Shield® technologie zorgt voor bescherming in de buurt van de huid in plaats van op de huid. Tevens is het middel praktisch, onzichtbaar en duurzaam: er hoeft bijv. niet opnieuw te worden ingesmeerd of iets dergelijks. Zorgen m.b.t. een overdosis of verkeerd gebruik van een insectenwerend middel zijn dus niet aan de orde. Werkt alleen, indien noodzakelijk.\n\nVoor wie zijn de Insect Shield® producten geschikt?
\nDe stof Permethrin wordt vast ingesloten in de Insect Shield® producten en komt daarna niet meer vrij. Hierdoor vormen de Insect Shield® producten geen gevaar voor de gezondheid van kinderen, volwassenen en hun viervoeters.
\nInformatie: Door de manier, waarop de werkzame stof Permethrin in het Insect Shield® product is verwerkt, kan het ook veilig worden gebruikt voor katten. Er zijn echter nog geen onderzoeksresultaten over het gebruik van Insect Shield® voor katten bekend. Daarom adviseren wij, de kat niet langdurig aan het product bloot te stellen.\n\n Op welke plekken is het gebruik van Insect Shield® producten een uitkomst?
\nDe Insect Shield® producten zijn perfect voor thuis, in het park, tijdens boswandelingen of op de camping. Insect Shield® producten zijn een goede preventieve maatregel, zeker op plekken, waar een heleboel honden bij elkaar komen, zoals op hondenuitrenplaatsen, in hondenkennels en bij hondententoonstellingen.\n\nHoe worden Insect Shield® producten onderhouden?
\nAlle Insect Shield® producten kunnen op 60°C in de wasmachine worden gewassen. Ook kunnen ze worden gebleekt, opgestijfd en gestreken, zonder dat de beschermende factor zijn werking verliest. De producten dienen echter niet chemisch te worden gereinigd.\n\nWerkzame stof: permethrin 5,2 g/kg van het behandelde materiaal
\nMateriaal: 100 % polyester
\nKleur: grijs
\nMaat: M-L 42 cm\n