Van der Meer TRIXIE RUGZAK CONNOR TOT 8 KG ZWART / GRIJS 42X21X29 CM

24,99
4 Prijzen, De beste prijs bij Onlinedieren.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Grijs

Boven de 59.95 euro gratis bezorgd
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door POSTNL, DHL

Over Van der Meer TRIXIE RUGZAK CONNOR TOT 8 KG ZWART / GRIJS 42X21X29 CM

Trixie Rugzak Connor Tot 8 Kg Zwart/Grijs 41 x 21 x 29 cm Deze Trixie Rugtas Connor draagtas in Zwart/Grijs van 41x30x21 cm is een hondentas waarmee je je hond overal mee naartoe op reis neemt.
Heb jij een hond die graag met je mee op pad gaat? Dan is deze handige hondendraagtas van Trixie iets voor jullie! De Trixie Connor tas is uitgevoerd als rugtas die ook gebruikt kan worden als draagtas, wat het vervoer van jouw lieveling erg comfortabel voor jullie allebei maakt. De lussen aan de achterkant maken vastzetten in de auto mogelijk.
De tas is gemaakt van degelijk polyester en extra zacht gevoerd, dus ook comfortabel voor jouw hond. De tas is aan de voorkant en zijkant te openen en heeft gaas inzetstukjes, zodat jouw hond voldoende ventilatie heeft en indien gewenst ook lekker met je mee kan kijken. Een geïntegreerde korthouder zorgt ervoor dat de hond niet onverwachts uit de tas kan springen en door de gaas-inzetstukjes wordt er voor goede ventilatie gezorgd. Waar je ook naartoe gaat, met de Connor hondentas van Trixie gaan jouw lieveling en zijn spulletjes dus altijd comfortabel met je mee!

- Handige hondentas, draagtas en rugtas in één!
- Met uitneembare bodemplaat
- Verstelbare schouderriemen
- Met apart vak aan de voorkant
- Kan ook vastgezet worden worden in de auto door de lussen aan de achterkant

Afmetingen: 41 x 30 x 21 cm