Gele BecoPets Honden Knuffel Giraffe - Duurzaam, Extra Sterk en van Pluche - Beco Pets - Medium - 24 cm - Large

17,25
De beste prijs bij Medpets.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Geel

Over Gele BecoPets Honden Knuffel Giraffe - Duurzaam, Extra Sterk en van Pluche - Beco Pets - Medium - 24 cm - Large

Op zoek naar een nieuwe knuffel voor je hond? Maak kennis met de pluche knuffels van Beco! Een lijn met vrolijke en milieuvriendelijke knuffels, speciaal ontworpen voor honden. De knuffels zijn stuk voor stuk super leuk om te zien en ook nog eens ecologisch verantwoord vanwege de gebruikte materialen. Iedere hondenknuffel is gevuld met 100% gerecycled materiaal van plastic flessen. Het materiaal is zeer zacht en aangezien ze dubbel gestikt zijn ook nog eens zeer sterk. Bovendien bevat ieder speeltje een pieper, zodra je hond in het speeltje bijt zorgt dit voor extra speelplezier.

De Beco sterke hondenknuffels bestaat uit 5 karakters; Aretha de Krokodil, George de Giraffe, Estella de Olifant, Michelle de Aap en Toby de Teddybeer. De giraffe is 24 cm lang

Pluche speelgoed kan kapot Ons pluche speelgoed is gemaakt van duurzame materialen, maar dit betekent niet dat deze niet kapot kunnen. Pluche knuffels zijn niet bedoeld als kauwspeelgoed maar om mee te knuffelen. Mocht jouw hond een flinke kauwer zijn of getriggerd worden door piepers in de knuffel, dan zal dit sneller kapot gaan. We raden dan kauwspeelgoed aan, waar je hond lekker op kan kauwen. Max&Luna biedt diverse kauwspeeltjes aan, lees in ons blog welke kauwspeelgoed geschikt is voor jouw hond: Hoe kies ik het juiste kauwbot voor mijn hond?

Materiaal:
Textiel
Voorraad: