Diverse-kleuren Kurgo - Toy Skipping Stones - 2 pack

12,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Petsonline.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren GeenKleur

Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DPD

Over Diverse-kleuren Kurgo - Toy Skipping Stones - 2 pack

Kurgo Skipping Stones
kauwbestendige en drijvende apporteerstenen Apporteren in het water is een fantastische work-out voor jouw hond en zorgen voor een verkoelend spel tijdens warme dagen. Vervang je standaard bal met deze drijvende skipping stones. De Kurgo Skipping Stones hebben de vorm van echte stenen. Probeer ze zo ver mogelijk over het water te laten ‘stuiteren’ en wacht tot je hond ze terug komt brengen. Wat een teamwork!

De Skipping Stones in het kort:

  • Gemaakt van niet giftig TPE materiaal
  • Vrij van PVC
  • Blijven drijven, ook als er op gekauwd is
  • Kauwbestendig
  • Opvallende kleuren
Let op: de Kurgo Skipping Stones worden geleverd in een verpakking van twee stuks. Je kunt geen specifieke kleuren bestellen. Dit speelgoed valt niet onder onze levenslange garantie of reparatie en vervangingsservice.

Voorkom oververhitting bij je hond
Help jouw hond de warme zomerdagen door en voorkom hittestress. Zodra de temperatuur gaat stijgen, krijgen honden het lastig. Honden hebben zweetklieren op hun poten en ze koelen af door te hijgen. Voor honden is het dus moeilijk om hun warmte kwijt te raken tijdens warme dagen. Zorg daarom op zomerse dagen voor verkoeling voor je hond met bijvoorbeeld de Kurgo Core Cooling Vest om hittestress bij je hond te voorkomen!

Materiaal:
Rubber
Voorraad: