Outward Hound Nina ottosson dog treat tumble rood / geel 13x13x13 cm

11,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Petsonline.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Diverse kleuren Geel GeenKleur Groen Rood

Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DPD

Over Outward Hound Nina ottosson dog treat tumble rood / geel 13x13x13 cm

OMSCHRIJVING: De Dog Treat Tumble is ideaal om de training van je huisdier mee te starten. Vul de traktatiebal met de favoriete brokjes van je huisdier en geef de bal om mee te spelen. Samen komen jullie erachter hoe de traktaties uit de bal komen door de bal te rollen.

GEBRUIK: Vul de Dog Treat Tumble met brokjes en laat je huisdier horen en zien waar het lekkers is. Leg de bal op de grond en geef een teken dat je huisdier mag beginnen. Kijk hoe je huisdier aan het werk gaat en prijs hem enthousiast als het lukt. Help je huisdier in het begin en laat goed zien wat de bedoeling van het spel is. Je enthousiasme zal snel overslaan op je huisdier. De Dog Treat Tumble van Nina Ottosson is een huisdierenspel dat bij het uitpakken al een groot succes zal zijn. Je zult zien dat je huisdier enthousiast wordt als je spel laat zien. De bal is sterk en gemakkelijk schoon te maken. Hierdoor is de Dog Treat Tumble geschikt voor gebruik voor zowel binnen- als buitenshuis. Het spel is bedoeld om samen te spelen en niet om je huisdier alleen mee te laten. Berg na afloop het spel altijd op voor de volgende keer.

SPEL TIPS: De huisdierenspellen zijn een uitdaging voor elk huisdierenbrein. Door de mentale uitdaging helpen spellen tegen verveling en verminderen negatief gedrag, zoals het slopen en stukbijten van spullen. Speel samen met je huisdier en leer hem om niet op het spel kauwen of om ermee te gooien. Geef duidelijke instructies om je huisdier te helpen hoe met het spel om te gaan. Dit is een belangrijk onderdeel van het leerproces. Samen spelen geeft de meeste lol.

SCHOONMAAKTIPS: Om het spel van je huisdier schoon en fris te houden adviseren wij om stromend warm water met een milde zeep te gebruiken. Spoel hierna het spel goed af met schoon water.

Materiaal:
Kunststof
Maat:
L
Voorraad: