10% korting! Bij aankoop van 2 zakken Biofood droogvoer - 2 x 13.5 Pressed Zalm Graanvrij

69,90
7 Prijzen, De beste prijs bij Medpets.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Zalmroze

Over 10% korting! Bij aankoop van 2 zakken Biofood droogvoer - 2 x 13.5 Pressed Zalm Graanvrij

Biofood Geperst Zalm Graanvrij ALL LIFE STAGES.

Met duurzame, unieke en exclusieve “No waste” verpakking* die 100% recyclebaar is.

Onze natuurlijke BF Petfood® geperst zalm is een hoogwaardige volledige smaakvolle en graanvrije premium hondenvoeding voor elke hond, van pup, adult tot senior. Voor normale, actieve en voedingsgevoelige en kieskeurige honden of moeilijke eters. Met naast verse zalm o.a. ook zalmolie, cranberry en een graanvrije formule. Hoge acceptatie en licht verteerbaar. Bevat lekker veel Schotse zalm, vers en gedroogd, als enige dierlijke eiwitbron. Lage maagbelasting en verhitting van de brok. Ondersteunt huid en vacht, gebit en een gevoelige spijsvertering. Hondenvoeding die een optimale vertering, ontlasting en conditie van uw hond ondersteunt.

Voordeel van de BF Petfood® koud geperste brok is dat bij het persen de vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen laag verhit worden (ca. 70 graden), waardoor de grondstoffen en de werking ervan optimaal gewaarborgd blijven. Kenmerken:

  • Nederlandse topkwaliteit.
  • Hoogwaardige premium en natuurlijke grondstoffen.
  • Koud geperst ca 70 graden.
  • Met verse en gedroogde zalm.
  • Hypoallergeen (1 dierlijke eiwitbron).
  • Graanvrij recept.
  • Met zalmolie en cranberry.
  • Hoge acceptatie en verteerbaarheid.
  • Ondersteund huid en vacht.
  • Voor voedingsgevoelige honden en moeilijke eters.
  • Ook geschikt voor drachtige en actieve honden.
Voor alle hondenrassen en alle leeftijden. Van pup tot senior. Resultaten klik hier.
Proberen klik hier. *Duurzame "No waste" verpakking.
Onze duurzame “no waste” verpakkingen zijn van mono materiaal wat recyclebaar is. De duurzame “No waste” plastic petfood zakken, welke uniek zijn voor de Benelux, kunnen dus bij het ingezameld plastic afval. Let op! Vele petfood zakken bestaan uit of meerdere soorten plastic met of zonder een gemetaliseerde laag of lijken geheel van papier maar bevatten plastic vanwege de vetbarriere. Deze beide opties zijn niet of zeer moeilijk recyclebaar.

Let op! Wanneer is iets recyclebaar? Kort gezegd: als het geproduceerd is uit monomaterialen of indien het gescheiden wordt ingezameld. Onze blik- en petfood verpakkingen (plastic en karton) zijn recyclebaar en kunnen bij het PMD afval (plastic, metaal en drankkarton). Indien dit in uw gemeente niet kan dan mag onze blik- en petfood (LDPE plastic) verpakkingen bij het restafval en vindt nascheiding, van recyclebaar en niet recyclebaar materiaal, plaats via ultramoderne sorteermachines in uw gemeente. Onze nieuwe vouwkarton verpakkingen (bonbons en tabletten) met FSC certificering kunnen voor recycling gewoon bij het oud papier en karton in elke gemeente apart ingelevert worden.

Maat:
13,  5-kg
Materiaal:
Ijzer
Voorraad: