Edgard&Cooper Blik Lamb Beef Adult - Hondenvoer - Lam Rund Appel 400 g Graanvrij

3,29
4 Prijzen, De beste prijs bij Tuinland


Over Edgard&Cooper Blik Lamb Beef Adult - Hondenvoer - Lam Rund Appel 400 g Graanvrij

Geef eten dat goed voelt
Goed eten is top voor lichaam en geest. Niks beter dan lekker vers vlees met groenten en fruit. Zeker als het gemaakt is met een hart voor de natuur. Maar: meestal is dierenvoeding overbewerkt en verpakt in plastic. Daar hebben wij het helemaal mee gehad. Jij ook? Geef je lievelingen dan Edgard & Cooper: écht lekker eten voor honden en katten dat jou, je viervoeters én onze planeet goed doet.
Lam & rund met appel, wortel & rode biet
Dit graanvrije recept barst van ’t vlees: lam en rund zijn een fantastische bron van hoogwaardige eiwitten en essentiële aminozuren. We blikken ook wat prebiotica in voor een gezonde darmflora. En als bonus boosten we de voedingswaarde met extra voedzame vleesoverschotten (zoals hart en lever). Al onze recepten bevatten een supergezonde mix van fruit en groenten. Met lekkere kruiden en botanicals als surplus. Die fantastische blend stomen we zachtjes: zo blijft al dat goede perfect bewaard.



    • Graanvrij





    • Prebiotica voor gevoelige maagjes





    • Vol proteïnen en aminozuren



Voor wie is het?
Voor echte fans van veel vlees (en welke hond is dat niet?). Je raadt het: Lam & Rund is een van onze komkrakers. Het vlees zit vol kwalitatieve eiwitten en essentiële vetzuren die je hond gelukkig en gezond helpen houden. De vitamines in de superfoods zijn een extra bonus. En omdat onze blikken met Rund & Lam graanvrij zijn, zijn ze ook goed voor honden met een gevoelige maag.
Samenstelling
lam 37%, rund 30%, wortels 2%, broccoli 1%, rode bieten 1%, mineralen, mannan-oligosachariden, spinazie 0,25%, appels 0,25%, lijnzaadolie 0,25%, zalmolie 0,2%, peren 0,2%, fructo-oligosachariden, boerenkool 0,1%, banaan 0,1%, bosbessen 0,1%, gedroogde brandnetel, gedroogde venkel, gedroogde karwij, gedroogd duizendblad, gedroogde braambessenblaadjes, gedroogde maretak, gedroogde kamillebloesem, gedroogde gentiaanwortel, gedroogd duizendguldenkruid.
Nutritionele additieven
vitamine D3 450 IE, vitamine E 40 mg, zink 30 mg, mangaan 2 mg, koper 0,4 mg, jodium 0,3 mg.
Analytische bestandsdelen
ruw eiwit 10%, ruw vet 6%, ruwe celstof 1%, ruwe as 2%, vochtgehalte 78%.

Tips!
1. Drinken - Jouw hond is geen cactus, hij heeft water nodig! Wees zeker dat er vers water aanwezig is, vooral als hij eet.
2. Overstappen - Honden zijn gewoontedieren, het is dus een goed idee om nieuw voer langzaam te introduceren. Meng over drie à vier dagen steeds meer Edgard & Cooper in de kom van je hond en steeds minder van je huidig voer. Zo simpel is het
3. Bewaren - Honden houden van vers voer, sluit geopende blikken of kuipjes goed af en bewaar ze in de koelkast. Een geopende verpakking blijft twee à drie dagen vers in de koelkast.

Maat:
400,  400-gr
Voorraad: