Edgard&Cooper Kuipje Chicken Turkey Adult - Hondenvoer - Kip Kalkoen Appel 150 g Graanvrij

1,89
3 Prijzen, De beste prijs bij Petsplace.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Edgard&Cooper Kuipje Chicken Turkey Adult - Hondenvoer - Kip Kalkoen Appel 150 g Graanvrij

Geef eten dat goed voelt
Goed eten is top voor lichaam en geest. Niks beter dan lekker vers vlees met groenten en fruit. Zeker als het gemaakt is met een hart voor de natuur. Maar: meestal is dierenvoeding overbewerkt en verpakt in plastic. Daar hebben wij het helemaal mee gehad. Jij ook? Geef je lievelingen dan Edgard & Cooper: écht lekker eten voor honden en katten dat jou, je viervoeters én onze planeet goed doet.
Kip en kalkoen met appel, wortel & veenbes
Een kuipje boordevol heerlijke kip en kalkoen? Dit graanvrije recept bevat véél hoogwaardige magere eiwitten, ideaal voor honden die op hun lijn (moeten) letten. Zo voelt je hond zich zoals hij er uitziet: fantastisch! En als bonus boosten we de voedingswaarde met extra voedzame vleesoverschotten (zoals hart en lever). Al onze recepten bevatten een supergezonde mix van fruit en groenten. Met lekkere kruiden en botanicals als surplus. Die fantastische blend garen we langzaam: zo blijft al dat goede perfect bewaard.



    • Graanvrij





    • Veel vers vlees





    • Laag in calorieën



Voor wie is het?
Elke hond is fan van kip en kalkoen: vraag maar aan Edgard & Cooper! Omdat dit recept eiwitrijk en caloriearm is, is het zeker een aanrader voor honden die op hun lijn moeten letten. De vitamines in de superfoods zijn een extra gezondheidsbonus.
Samenstelling
kip 30%, kalkoen 26%, mineralen, wortels 2%, cranberry's 1%, tomaten 1%, pompoen 1%, appels 1%, peterselie 0,1%, dille 0,1%.
Nutritionele additieven
vitamine D3 140 IE. Zink 12 mg; mangaan 1 mg; koper 0,5 mg; jodium 0,3 mg.
Analytische bestandsdelen
ruw eiwit 9%, ruw vet 5%, ruwe celstof 0,3%, ruwe as 2,2%, vochtgehalte 82%.

Tips!
1. Drinken - Jouw hond is geen cactus, hij heeft water nodig! Wees zeker dat er vers water aanwezig is, vooral als hij eet.
2. Overstappen - Honden zijn gewoontedieren, het is dus een goed idee om nieuw voer langzaam te introduceren. Meng over drie à vier dagen steeds meer Edgard & Cooper in de kom van je hond en steeds minder van je huidig voer. Zo simpel is het
3. Bewaren - Honden houden van vers voer, sluit geopende blikken of kuipjes goed af en bewaar ze in de koelkast. Een geopende verpakking blijft twee à drie dagen vers in de koelkast.

Maat:
150,  150 gr
Voorraad: