Inbalance Hondenvoer Lam/ Rijst 12 kg

35,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Inbalance Hondenvoer Lam/ Rijst 12 kg

Inbalance Lam en Rijst is een natuurlijk geperste brok voor alle honden.

De voordelen van Inbalance koudgeperste brokken Lam en Rijst.

Rijk aan volwaardige eiwitten uitsluitend uit lam.
Door het gebruik van ontsloten mais 100% tarwe (gluten) vrij
Omega-3 zorgt voor een gezonde, glanzende vacht
Uitermate geschikt voor honden met een kippen/ gevogelte en/ of rund eiwit allergie.
Bereid op lage temperatuur
Geconcentreerd dus kleine porties
Zorgt voor een gezonde, glanzende vacht
Zeer goede verteerbaarheid
Tarwe(gluten)vrij
Uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten
Bevat geen geur-, kleur- of smaakstoffen
Ondersteunt het immuunsysteem
Hoge acceptatie, ideaal voor moeilijke eters
Mindere belasting voor het milieu,
65 % vlees en 35 % plantaardig
Inbalance Lam en Rijst is een uitstekende keuze voor moeilijke eters, honden die een voedselallergie voor rund- en kippen/ gevogelte eiwit hebben,

Inbalance werkt alleen met natuurlijke ingrediënten.
Je wilt natuurlijk precies weten wat jouw hond eet!! En daarom gebruiken wij van Inbalance herkenbare ingrediënten die je vertrouwt. Uiteraard hebben wij ook naar de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen gekeken.
Inbalance hondenvoer heeft zorgvuldig alle ingrediënten geselecteerd zodat jouw hond lang en gezond kan leven. We hebben extra aandacht gegeven aan de verteerbaarheid van Inbalance hondenvoer want alleen als de verteerbaarheid goed is, kunnen alle voedingstoffen goed opgenomen worden. Andere belangrijke factoren zijn de houdbaarheidmiddelen, Inbalance werkt alleen met natuurlijke houdbaarheidmiddelen, niet met de chemische varianten maar met Vitamine C en E.

Waarom een koud geperste brok?

Koud geperste hondenvoeding is zeer geconcentreerd en heeft hierdoor minder volume, waardoor de porties in vergelijking met de krokante brokken veel kleiner zijn. Wat weer zorgt voor een lagere belasting van de maag en minder kans op een maagtorsie ( maagkanteling)
Omdat alle voedingsstoffen bij elkaar zijn geperst en er geen lucht in de hondenbrokken zit, nemen geperste brokken minder ruimte in.
De uitstekende verteerbaarheidsgraad van de Inbalance brokken zorgt er tevens voor dat het onnodig is grote hoeveelheden te voeren hierdoor verloopt de vertering gemakkelijker en wordt tijdens het verteringsproces weinig ballast gecreëerd.
Koud geperste hondenbrokken zijn zeer geschikt voor honden die vaak vlees gevoerd krijgen en kan dus prima gecombineerd worden met vers vlees, u kunt een aantal dagen achter elkaar vers vlees (kvv) voeren en de andere dagen een geperste hondenbrok.
Maar geperste hondenbrokken zijn ook geschikt voor honden die een gevoelig maag- en darmstelsel hebben of bijvoorbeeld allergisch zijn voor granen zoals tarwe.
Tijdens het fabriceren wordt er minder energie verbruikt en daardoor is het minder belastend voor het milieu. Grondstoffen behouden hun waarde omdat tijdens het persproces de brokken ruim onder de 70 ºC blijven. Vitaminen, mineralen en overige ingrediënten blijven hierdoor volledig intact.
Het staat het dichts bij vers vlees en is uitstekend te combineren met vers vlees ( Barf supporting)

Voedingsadvies.
Dit voedingsadvies is slechts een richtlijn.
Het voedingsadvies is gebaseerd op een normale energiebehoefte van uw hond. De lichaamsconditie van uw hond is de leidraad voor de actuele voergift. Een actieve hond kan wel tot 20% meer hondenvoeding nodig hebben dan een hond met minder beweging. Indien nodig kunt u meer of minder voer geven om uw hond in optimale conditie te houden. Geadviseerd wordt de dagportie over meerdere maaltijden te verdelen. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is.


Serveertip!
Als geperste brokken langs elkaar wrijven, kan er poeder ontstaan. Dit gruis bevat dezelfde voedingstoffen als de brokken. Meng het met een scheutje warm water, de meeste honden vinden dit heerlijk!

Bewaartip
Bewaar de voeding koel en droog en sluit de verpakking na gebruik. Gebruik een goed afsluitbare bewaarton en maak die voor het openmaken van een nieuwe verpakking goed schoon.