Purple Bone Purplebone Deer Shank- Gezonde Langdurige Hondenkluif van Hertenbot. 100% natuurlijk zonder toevoegingen

8,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Purple Bone Purplebone Deer Shank- Gezonde Langdurige Hondenkluif van Hertenbot. 100% natuurlijk zonder toevoegingen

Hertenvlees Shank Bone Dog Treat | Onze luxe hertevleesbeenderen zijn een bewezen favoriet onder duizenden honden en hun eigenaren wereldwijd. Een perfect alternatief voor raw hide snacks.

Langdurig kauwen | Uw hond zal urenlang kauwen op de smakelijke botten en naar het binnenste merg toe werken. Honden worden blij, houd ze bezig en hun interesse blijft voor langere tijd behouden.

Aanbevolen voor alle kauwers | Purplebone hertenstelen zijn vooral praktisch voor agressieve kauwers. Gooi de traktatie weg zodra deze klein genoeg is om heel te slikken.

Middelgroot | Elk bot varieert tussen 60 g en 100 g en is ongeveer 15 cm lang.

De Mini Shank is individueel in plastic verpakt voor extra frisheid.

LET OP : Botten kunnen splinteren daarom altijd toezicht op de hond houden tijdens het kauwen. Alleen geschikt voor kleine en middelgrote honden vanaf 4 maanden oud.

Duurzame Schotse herten | Afkomstig van duurzaam gehouden Schotse edelherten. De herten hebben in het wild een natuurlijk leven geleid door zich te voeden met gras, bessen en heide (vrij van hormonen, additieven of antibiotica).

Gezonde traktatie | Gemaakt van proteïne; Olie; Vet en vezels. Zorgt voor een perfect uitgebalanceerd dieet. Onderdeel van een hypoallergeen dieet en geschikt voor honden met voedselintoleranties. Vrij van toevoegingen, kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Van wilde Schotse edelherten Al het wild is afkomstig van onze vrienden in Schotland. De herten hebben in het wild een natuurlijk leven geleid door zich te voeden met grassen, bessen en heide (vrij van hormonen, additieven of antibiotica). We zijn trots en gepassioneerd over de hoogwaardige producten van ons land.

Ons doel is om dit te weerspiegelen in onze traktaties en dat alle honden goed kunnen eten. 100% natuurlijke, aan de lucht gedroogde botten zonder toevoegingen De herten mini shank bone dog traktatie is een langdurige hondenkluif en is perfect geschikt voor honden van elke grootte. Een bestseller van Purplebone Hypoallergeen Geschikt voor honden met voedselintoleranties. Geschikt voor honden vanaf 14 weken oud Elk bot is individueel in plastic verpakt.