2 + 1 gratis! SmartBones Hondenbot kip voor grote honden - Hondenbotten voor middelgrote honden met rund 3 x 2 stuks (474 g)

4,67
3 Prijzen, De beste prijs bij Zooplus.nl


Merk:
Categorieën:

1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over 2 + 1 gratis! SmartBones Hondenbot kip voor grote honden - Hondenbotten voor middelgrote honden met rund 3 x 2 stuks (474 g)

SmartBones en SmartSticks hondensnacks zijn gezonde, vetarme traktaties verrijkt met vitaminen en mineralen. Gegarandeerd vrij van dierlijke huid en zeer licht verteerbaar. Dit assortiment omvat de volgende varianten: Kauwbot van kip voor grote honden: vetarm kauwbot van kip voor grote honden, licht verteerbaar, zonder rauwe huid, met groenten, voor kauwplezier tussen de maaltijden door, verrijkt met vitamine E. Rundvlees kauwbotten voor middelgrote honden: 2 kauwbotten met een heerlijke rundvleessmaak voor middelgrote honden, zonder rauwe huid, gevuld met kip en omhuld met groenten, om tussendoor te geven, verrijkt met vitamine E. Kipkluiven voor kleine honden: heerlijke traktaties voor kleine rassen, gemaakt met smakelijke kip en groenten, zonder rauwe huid, licht verteerbaar, verrijkt met vitamine E en mineralen, hersluitbaar zakje. Zoete aardappel kauwbotten voor kleine honden: kauwbotten met een heerlijke zoete aardappelsmaak voor honden van kleine rassen, gemaakt van kip, zonder rauwe huid, laag in vet en licht verteerbaar, verrijkt met vitamine E en mineralen. Kauwsticks met kip: kauwsticks voor honden van alle groottes, met heerlijke kip gewikkeld in groenten, zonder rauwe huid, laag in vet, om tussendoor te geven, bron van vitamine E en mineralen. Bij elke aankoop van SmartBones / SmartSticks voor honden profiteer je van dubbele zooPoints! Let op: deze aanbieding is uitsluitend geldig onder artikelnummer 1870525. Meer informatie over de varianten kun je vinden op de individuele productpagina's van de varianten.