Petsafe Easy Walk Anti-Trektuig Zwart - Hondenopvoeding - Large

18,99 15,99
5 Prijzen, De beste prijs bij Zooplus.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over Petsafe Easy Walk Anti-Trektuig Zwart - Hondenopvoeding - Large

Het Easy Walk tuig is ontworpen om je hond zachte wijze te ontmoedigen om te trekken als deze aan de lijn loopt. Het is zo eenvoudig? eenvoudig aan te passen, gemakkelijk te gebruiken. Er is weinig tijd nodig om te wennen en er zijn geen speciale technieken vereist.

In tegenstelling tot traditionele tuigen veroorzaakt het Easy Walk tuig geen neiging tot hoesten, kokhalzen of verstikking omdat de borstband laag over het borstbeen rust en niet op het gebied bij luchtpijp, wat zeer gevoelig is.

Traditionele tuigen moedigen honden zelfs aan harder te trekken door de?oppositiereflex.? Dit is de reflex die er voor zorgt dat sledehonden tegen de druk trekken om de slede te verplaatsen. 

De unieke bevestiging voor de lijn aan de voorkant van het Easy Walk tuig stopt het trekken door de hond naar de zijkant te sturen en zijn aandacht op u te richten. De borstlus met D ring, waarvoor patent is aangevraagd, zorgt voor extra invloed voor gemakkelijke, ontspannende controle en voorkomt het draaien en slap hangen van het tuig.

Het wordt afgeraden het Easy Walk tuig met een intrekbare lijn te gebruiken. Met een dergelijke lijn wordt de hond?beloond? met meer loopruimte wanneer hij trekt. Het doel is de hond te leren om NIET te trekken. Bovendien zal een intrekbare lijn altijd een lichte, constante druk uitoefenen, waarbij uw hond leert dat het goed is om te blijven trekken.

Het tuig wordt geleverd inclusief een looplijn van 1,8 meter. 


Maattabel    Geschikt voor: XS Buikriem verstelbaar van 30 cm tot 40 cm   Kleine honden Small Buikriem verstelbaar van 38 cm tot 51 cmJack Russell Terriërs, SheltiesMedium Buikriem verstelbaar van 51 cm tot 71 cmBorder Collies, SpaniëlsLargeBuikriem verstelbaar van 66 tot 91 cmLabradors, Golden Retrievers, Duitse Herders, RottweilersXtra LargeBuikriem verstelbaar van 86 tot 117 cmHeel grote honden
Kenmerken:
? Het Easy Walk tuig heeft zowel op de schouder- als de buikband een snelklik-gesp om het gemakkelijker te maken het tuigje om en af te doen. 
? Het zachte maar sterke nylon met vier instelpunten biedt maximaal comfort en een betrouwbare pasvorm.
? De andere kleur van de buikband maakt het gemakkelijker de banden te identificeren, waarbij het geheel er goed en qua kleuren gecoördineerd uitziet. U kunt snel zien welke band om de schouders gaat en welke onder de buik.
? Inclusief een 1,8 meter lange nylon looplijn.

Maat:
L
Materiaal:
Nylon
Voorraad: