Trixie Honden-Hek Metaal 75-85 X 76cm - Afsluithek - 75-85x76 cm Wit

52,99
8 Prijzen, De beste prijs bij ThuisXL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Wit

Vandaag voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL, GLS of DPD

Over Trixie Honden-Hek Metaal 75-85 X 76cm - Afsluithek - 75-85x76 cm Wit

Dit Afsluithek Metaal wit van Trixie van 75-85x76 cm is een hondenhek dat voorkomt dat je hond de trap of bepaalde ruimten betreedt.
Zijn er bepaalde ruimten waar je jouw hond liever niet ziet komen? De trap of de kinderkamer, voor zijn eigen gezondheid of veiligheid of die van je huisgenoten? Dan is dit handige afsluithek voor de hond van Trixie de oplossing. Dit afsluithek is 76 centimeter hoog en in breedte verstelbaar van 75 tot 85 centimeter. Het traphek is dus ook geschikt voor grotere honden en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals het afzetten van de trap of een bepaalde kamer. Het hek is eenvoudig te monteren door middel van klemmen, dus je hoeft niet te schroeven of te boren.
Ook is dit hek makkelijk in gebruikt. Er is naar twee kanten en zwenkbare metalen deur en het hek is voorzien van een veiligheidssluiting. Deze is gemakkelijk met één hand te openen, zodat je ook met de voerbak, was of kinderen in één hand nog makkelijk kunt passeren. Makkelijk en veilig voor iedere gewenste plek in huis dus!

- Hek gemaakt voor het afsluiten van bepaalde ruimten of trappen
- Gemaakt van metaal en gepoedercoat in wit
- Met een deur en veiligheidssluiting
- Verder naar eigen inzicht uit te breiden
- In breedte verstelbaar

Afmetingen: 75-85 x 76 x 5 cm

Maat:
75
Materiaal:
Metaal
Voorraad: