Extra voordelig! Wolf of Wilderness Snack - Wild Bites 180 g - NIEUW: Junior groen Fields - Kip & Lam (Met Kip & Zoete Aardappel)

4,69
De beste prijs bij Zooplus.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over Extra voordelig! Wolf of Wilderness Snack - Wild Bites 180 g - NIEUW: Junior groen Fields - Kip & Lam (Met Kip & Zoete Aardappel)

Onze honden zijn volwaardige familieleden die ons dagelijks trouw bijstaan en verdienen daarom ook soortspecifieke voeding. De afstamming van de wolf maakt de hond een vlees- en alleseter, wat in de loop der tijd niet is veranderd. Onderzoek naar de natuurlijke eetgewoontes van wolven heeft aangetoond dat hun eetpatroon voornamelijk uit vlees en weinig koolhydraten bestaat. Wolf of Wilderness – Wild en oorspronkelijk! Meer over de filosofie van het merk en het gehele premium assortiment ‘Wolf of Wilderness’ vind je HIER. De Wild Bites zijn een bijzonder soortspecifieke beloningssnack met veel vlees, ingewanden van buideldieren en vitaliserende zoete aardappel. Het is graanvrij en zorgvuldig bereid met goed verteerbare kip. De snacks worden zelden afgeslagen en zijn bij zowel hond als baasje erg populair. De snacks zijn geschikt om de kauwspieren te versterken en voor de tandverzorging maar ook als beloning tussendoor. Met hun kleine formaat zijn ze perfect voor de hondentraining en ze bevorderen het leereffect van de hond. De Wild Bites Junior - per 180 g verpakt - zijn er in de volgende smaakvolle soorten: Green Fields - Lam Kip met zoete aardappel Leafy Willows - Kalf Kip met zoete aardappel De belangrijkste producteigenschappen in één oogopslag: Klein formaat: aangenaam om te kauwen en geschikt voor puppy's en jonge honden Met veel vlees en andere delen van het buideldier Graanvrije receptuur Met vitaliserende zoete aardappel Licht verteerbaar - geschikt voor voedingssensibele honden Voor gezonde tanden en tandvlees Geschikt voor de hondentraining Made in Germany Een afwisselingsrijke snack voor je lieveling!