MakeSure Kattenbak Met Lade - Groen - 60 x 38 x 45 cm - XL/Groot - Design

139,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Mosgroen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over MakeSure Kattenbak Met Lade - Groen - 60 x 38 x 45 cm - XL/Groot - Design

Zeg eens eerlijk, de meeste kattenbakken zijn niet het mooiste stuk interieur binnen jouw woning. Met de MakeSure Kattenbak is er eindelijk een kattenbak die ook nog eens een lust voor het oog is! Deze design kattenbak biedt een ruim en gebruiksvriendelijk toilet voor jouw kattenmaatje. Met uitneembare binnenbak, opbergruimte en geschikt voor elk interieur. Eindelijk een kattenbak die voldoet aan alle eisen!

Mooi én gebruiksvriendelijkheid
De MakeSure Kattenbak heeft een openklappende voorzijde waardoor je gemakkelijk tussentijds de bak kan zeven en schoonmaken. Daarnaast gooi je door middel van de uitneembare binnenbak het kattengrit gemakkelijk weg om deze daarna schoon te spoelen en bij te vullen. In de binnendeur zit een opbergvakje voor de afvalzakjes en een klem om de kattenbakschep aan op te hangen. Hierdoor is alles wat je nodig hebt altijd bij de hand en wordt schoonmaken een gemak!

MakeSure Kattenbak
▶ Mooi design
▶ Uitneembare binnenbak voor eenvoudig schoonmaken
▶ Handige opbergruimtes uit het zicht
▶ Inclusief schepje voor het kattengrit
▶ Praktisch in gebruik
▶ Zeer ruim (60 x 38 x 45 cm)

LET OP: Duw de binnenbak goed aan bij plaatsing zodat deze aansluit onder de overhangende rand om lekken te voorkomen. Voor sproeiende katten is deze kattenbak minder geschikt. Daarnaast is deze kattenbak helaas niet geschikt voor Maine Coons of de Noorse Boskat.

Openklappende voorzijde
De handige voorzijde kun je openklappen waardoor je vrij de ruimte hebt om de binnenbak uit te nemen, te legen en schoon te maken. Doordat je zo gemakkelijk bij de bak kunt, wordt het tussentijds zeven van het kattengrit geen gedoe meer. Zo krijgt jouw kattenvriend een schonere bak en jij een schoner huis.

Opbergruimte
In de uitklapbare wand zitten twee handige opbergmodules voor afvalzakjes en de kattenbakschep. Hierdoor heb je altijd alles bij de hand en blijft het huis netjes.

Uitlooprooster
Het plateau aan de binnenkant zorgt ervoor dat wanneer jouw kat van het toilet afkomt, hij of zij een deel van het kattengrit onder de poten al kwijt is. Hierdoor blijft het grit waar het hoort en houdt jij een schoon huis.

Specificaties
✔ Inhoud verpakking: kattenbak, binnenbak en kattenbakschep
✔ Merk: MakeSure
✔ Materiaal: Eco-friendly plastic
✔ Kleur: Donkergroen
✔ Gewicht: 5 Kilogram
✔ Afmetingen: 60 x 38 x 45 cm

De MakeSure kattenbak is verkrijgbaar in donkergroen en wit. Op aanvraag ook beschikbaar in mintgroen of roze.

Materiaal:
Plastic
Voorraad: