Hilton Kattenbakvulling - Bentonite Standaard - 5 Liter

100,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Hilton Kattenbakvulling - Bentonite Standaard - 5 Liter

Hilton Kattenbakvulling Bentonite bestaat uit 100% natuurlijke klei en heeft een zeer sterke klontvorming. De korrels veranderen van kleur zodra uw kat de kattenbak gebruikt. Zo kan u gemakkelijk al het vuil verwijderen zonder dat u de kattenbak steeds in zijn geheel moet verschonen. De vulling heeft een aangenaam frisse geur en is bovendien antibacterieel en antiallergisch. Ideaal dus voor huishoudens waar hygiëne voorop staat.
Hilton kattenbakvulling staat bekend om de snel klonterende werking en het hoge absorptievermogen. Het kattengrit is zeer goed absorberend en zorgt voor weinig stof.
De kattenbakvulling bindt ongewenste geuren en geeft een frisse af.
●Geproduceerd in Europa●Zachte en frisse geur ●Extreem effectief dankzij ultrafijne korrels van natuurlijke klei●Bijzonder hoog absorptievermogen ●Vormt direct klonten●99% stofvrij (stofvorming minder dan 1%)●Geurtjes worden lang gebonden●100% natuurlijk: pure en kwalitatief hoogwaardige klei
ProductomschrijvingKattenbakvulling van klei, klontvormend Bentoniet
MerkHilton
Ingrediënten100% natuurlijk klei
Inhoud5 liter, goed voor 2 weken
HerkomstPolen
Gebruiksaanwijzing1. Vul de kattenbak met een laag van 5-6 cm Hilton Kattenbakvulling. De compacte brokjes nemen onaangename geurtjes onmiddellijk op.
2. Verwijder de klontjes en vaste uitwerpselen 1x per dag met een zeefschepje uit de bak. Hierdoor blijft de bak hygiënisch en fris. Deponeer de klontjes in de restafval container.
3. De klontjes kunnen gemakkelijk uitgeschept worden zodat u de kattenbak niet meer in zijn geheel hoeft te verschonen. De kattenbak kunt u zo nodig bijvullen met Hilton Kattenbakvulling tot een laagje van 5-6 cm. Schep de korrels in de bak na het bijvullen even om.
BewarenDroog bewaren.
VeiligheidZwangere vrouwen en mensen bij wie het immuunsysteem niet optimaal werkt, mogen de kattenbak niet verschonen vanwege het risico op Toxoplasmose.
KlontvormendDe kattenbakvulling klontert op het moment dat het in aanraking komt met vloeistof. Bentonite is de meest voorkomende klontvormende kattenbakvulling. Bentonite is een in de natuur voorkomende natrium-kleisoort. Als kattenbakvulling heeft deze kleisoort de vorm van kleine steentjes. Dit wordt ook grit genoemd. Grit zorgt er tevens voor dat de kat aan zijn natuurlijke drang kan voldoen om zijn behoefte te begraven. Schoonmaken van de kattenbak gevuld met klontvormend bentonite is eenvoudig en hoeft minder vaak te gebeuren dan met andere materialen.
Tips voor het omgaan met de kattenbak●Schep de kattenbakvulling dagelijks om.●Voeg extra vulling alleen toe indien nodig.●Gebruik niet te veel omdat veel katten dat niet prettig vinden.●Pas geen kunstmatige geuren toe om te maskeren.●Gebruik geen chemicaliën of bleekmiddel.●Maak de bak schoon met warm water en zeep.●Zet per kat één eigen bak.●Zet de bak niet op warme plekken wat geur versterkend werkt.