VITALstyle Overgewicht - Kattenvoer - Gevogelte - Vis - 4 kg

40,99 34,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Plein.nl


Merk:
Categorieën:

Over VITALstyle Overgewicht - Kattenvoer - Gevogelte - Vis - 4 kg

Overgewicht volledige dieetvoeding voor de kat Stimuleer het afvallen van de kat en zorg hierbij toch voor een verzadigd gevoel bij de kat met VITALstyle overgewicht volledige dieetvoeding. Dit komt door de combinatie van een hoog gehalte aan ruwe celstof en een laag vertgehalte, waardoor de voeding een laag energiegehalte heeft.De ruwe celstof, oftewel vezels, zijn voor een groot deel afkomstig uit de kruiden in de voeding. Doordat de vezels zorgen voor een goede maag- en darmvulling, heeft de kat, ondanks dat hij afvalt, geen hongergevoel. Daarbij is er behoud van spiermassa, dankzij het goed verteerbare eiwit dat in de voeding zit. De kat zal geleidelijk gewicht verliezen en actiever worden, fijn voor de kat én zijn baasje! VITALstyle filosofie Overgewicht volledige dieetvoeding voor de kat bevat een breed scala aan ingrediënten; meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Hierdoor wordt namelijk de spijsvertering flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol. De natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een uitstekende houdbaarheid. Kruiden in Overgewicht kattenbrokjes Alle soorten diervoeding van VITALstyle bevatten unieke kruidenrecepturen; passend bij het probleem dat speelt of bij de leeftijd van het dier. Elke receptuur bevat meer dan 10 soorten kruiden, vanuit kennis en ervaring samengesteld. Zij zorgen voor een blijvend gezonde spijsvertering en een goede voeropname. Dit zorgt voor een goede diergezondheid en resulteert, samen met de andere ingrediënten, in een gezonde en vrolijke kat. Enkele kruiden nader bekeken:

  • Brandnetel ondersteunt een goede nierfunctie
  • Mariadistel ondersteunt de lever en de gal
  • Peterselie ondersteunt de nieren
  • Cichoreiwortel voor een goed vertering
Tips bij Overgewicht kattenbrokjes
  • Bewegen is voor een goede gezondheid van de kat erg belangrijk. Beweging helpt mee aan een actieve spijsvertering, dat is belangrijk aangezien de kat een kort darmstelsel heeft. Door bewegen en rusten goed af te wisselen kunnen, samen met de VITALstyle voeding, ook de organen en klieren hun werk goed doen!
  • Voor het gewenste resultaat is het van belang de kat geen ander eten te geven dan Overgewicht volledige dieetvoeding.
  • Zorg ervoor dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is voor de kat. Goed voor blaas en nieren èn ondersteunt het afvoeren van afvalstoffen.