Edgard-Cooper Edgard&Cooper Kuipje Adult Biologisch 85 g - Kattenvoer - Kip

1,19 0,95
De beste prijs bij Petsplace.nl



Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Edgard-Cooper Edgard&Cooper Kuipje Adult Biologisch 85 g - Kattenvoer - Kip

Geef eten dat goed voelt
Goed eten is top voor lichaam en geest. Niks beter dan vers vlees of verse vis met een eenvoudige mix van natuurlijke ingrediënten. Zeker als het gemaakt is met een hart voor de natuur. Helaas is kattenvoeding vaak overbewerkt en verpakt in plastic. Daar hebbena wij het helemaal mee gehad. Jij ook? Geef je pluizenbol dan Edgard & Cooper: écht lekker eten voor honden en katten dat jou, je viervoeters én onze planeet goed doet.
Biokip met salie & kamille



    • Graanvrij





    • Veel vers vlees





    • Biologisch



Voor wie is het?
Er is geen kat die zo'n kom verse biokip kan weerstaan (probeer maar eens!). Omdat katten nu eenmaal vleeseters zijn, zit er in Edgard & Cooper altijd minstens 60% vlees of vis. Omdat ze ook ontzettend kieskeurig zijn doen we daar veel smakelijke extra's bij zoals kruiden, bessen en botanicals. Een genot voor de smaakpapillen én ze zorgen meteen voor de nodige vitamines en mineralen. Meer dan in orde dus, ook voor gecastreerde en gesteriliseerde katten.
Samenstelling
*Vervaardigd met producten afkomstig van 100% gecontroleerde biologische landbouw en veeteelt. Biologische kip* 31%, biologisch varken*, mineralen, biologische salie* 0,25%, biologische kamille* 0,25%.
Nutritionele additieven
zink 15,2 mg (als zinksulfaat-monohydraat), mangaan 3,2 mg (als mangaan(II)sulfaat-monohydraat), jodium 0,5 mg (als calciumjodaat, watervrij), taurine 804,9 mg.
Analytische bestandsdelen
ruw eiwit 9,5%, ruw vet 5,5%, ruwe celstof 0,2%, ruwe as 2%, vochtgehalte 82%.

Tips!
1. Drinken - Jouw kat heeft water nodig, maar wil dit niet altijd drinken vanuit zijn kom. We raden daarom aan om ons droogvoer te combineren met ons natvoer, zodat jouw kat voldoende vocht binnen krijgt.
2. Overstappen - Katten zijn gewoontedieren, dus is het een goed idee om het nieuwe voer langzaam te introduceren. Simpeler kan het niet: over drie of vier dagen steeds meer Edgard & Cooper in het eetbakje doen, terwijl je steeds minder van het huidige merk geeft.
3. Bewaren - Katten verkiezen vers voer, dus dek de kuipjes af en bewaar ze in de koelkast (maar hou er rekening dat katten geen fan zijn van koud eten!). Een geopende verpakking natvoer blijft twee tot drie dagen goed.
4. Kieskeurige eter - Het is je misschien al opgevallen: katten zijn kieskeurige eters. Hier zijn wat tips om jouw kat gelukkig en goed gevoed te houden. In tegenstelling tot honden kiezen katten er voor om kleinere, maar frequentere porties te eten. Daarom raden we aan om steeds wat brokjes in het eetbakje te laten - dag en nacht. Zo kunnen ze zelf kiezen wanneer en hoeveel ze eten.