Martin sellier KRABPAAL HAMACAT BRUIN / CREME #95; 50X40X93 CM

155,90
De beste prijs bij Huisdierzaak.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Martin sellier KRABPAAL HAMACAT BRUIN / CREME #95; 50X40X93 CM

Krabpaal Hamacat 50x40x93 cmSlijpt jouw kat zijn nagels ook zo graag aan meubels met een grove structuur? Dan biedt deze luxe krabpaal jouw kat genoeg uitdaging en afleiding zodat je meubels gespaard blijven. Deze mooie krabpaal voorziet in alle wensen van jouw kat. De Hamacat heeft naast drie krabpalen namelijk ook twee plateaus van (imitatie) bont, balletjes om mee te spelen en zelfs een hangmat om in te luieren. Door zijn vele voorzieningen is deze krabpaal ook geschikt als je meer dan één kat hebt.
Door aan een krabpaal te krabben kan een kat zich van loszittende delen van zijn nagels ontdoen. Door de nagels te scherpen aan een krabpaal houdt een kat zijn nagels scherp. De zijkanten die uitgroeien komen dan los te zitten en worden met de tanden verwijderd waardoor de nagel op lengte blijft met een scherpe punt.
In de natuur gebruiken katten een boom hiervoor. Met een krabpaal in huis voorkomen katteneigenaars dat de dieren aan meubels, het behang of het tapijt gaan krabben. Speelse katten zullen al snel in de krabpaal klimmen.
Kleur: zwartMateriaal: sisal, (imitatie) bontAfmeting: 50x40x93 cm