Grijze Petrebels krabpaal the rebels main coon 100 royal grey 60cm x 60cm x 100cm

125,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Petsonline.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DPD

Over Grijze Petrebels krabpaal the rebels main coon 100 royal grey 60cm x 60cm x 100cm

Onze echte rebel! De Rebel MAINE COON 100 krabpaal richt zich op grote en sterke karakters en ware hooligans. De supersofa is zacht en opstandig groot.De bodemplaat van 5cm kan iedere opstandeling aan. Het dikke sisal speeltouw houdt zelfs de meest opstandige katten lekker bezig. Met een extreem dikke 20 cm stam zijn de REBEL stammen vrijwel onverslaanbaar. Deze worden verankerd met 4 grote schroeven in de bodemplaat, zodat instabiliteit en beweging niet verwacht wordt. De Rebel MAINE COON 100 krabpaal is geschikt voor alle katten, maar is voorbestemd voor grote katten zoals de Maine Coon, Noorse Boskat, of Amerikaanse Ragdolls.

Benieuwd wat voor katpersoonlijkheid je kat heeft? Lees dan verder...

Deze krabpaal is uitermate geschikt voor:

De Slaper
Deze schone slaper of slaapster is liever lui, dan moe. Vindt het heerlijk om overal tegenaan te kruipen en lekker te kroelen. Zonder gene ploft hij of zij ergens neer en strekt zich schaamteloos uit. Slapen is dan ook de grootste hobby. Sweet dreams…

Outdoor JAGER
De buitenjager wil geen avontuur missen. De actie-stand staat op elk moment aan. Iedere dag opnieuw trekt de buitenjager erop uit. Overdag en ’s nachts. Thuis is de plek om even bij te komen, te eten en aandacht te krijgen. En als de batterij weer opgeladen is… staat het volgende avontuur voor de deur.

INDOOR JAGER
Met een licht gevoel van herkenning kijkt de binnenjager door het raam naar buiten. Wil naar buiten maar kan helaas niet. Maar ook binnen in huis kan het avontuurlijk zijn. Met wat handige speeltjes en een uitdagende krabpaal binnen handbereik laat de binnenjager graag zijn instincten los. O ja, en om bij te komen is een powernap voldoende.