Purina Pro Plan Veterinary Diets Purina Pro Plan Hydra Care Feline Kattenvoer + zooPoints x 2! - Feline EN ST/OX Gastrointestinal Kip (10 x 85 g)

9,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Zooplus.nl


Merk:
Categorieën:

1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over Purina Pro Plan Veterinary Diets Purina Pro Plan Hydra Care Feline Kattenvoer + zooPoints x 2! - Feline EN ST/OX Gastrointestinal Kip (10 x 85 g)

Als katten aan maag-darmklachten of ziektes van de alvleesklier lijden, kan een negatieve spiraal het gevolg zijn: de buikpijn vermindert de eetlust en de wellicht al verstoorde voedingsstofopname in het lichaam leidt in combinatie met de verminderde eetlust tot een snelle achteruitgang van het lichaam. Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline EN Kip is speciaal voor katten met spijsverteringsstoringen ontwikkeld en helpt erbij om je viervoeter te voorzien van voldoende voedingsstoffen. Het natvoer van Purina is bijzonder smaakvol en lokt daarmee zelfs katten met verminderde eetlust weer naar de voerbak. Bovendien is de samenstelling erop afgestemd om de voedingsstofopname van het lichaam te kunnen optimaliseren. Het bevat licht verteerbare ingrediënten met een verminderd aantal eiwitbronnen om problemen te kunnen vermijden. Bovendien heeft het voer een gematigd vetgehalte om de spijsvertering niet overmatig te belasten. De in het compleetvoer aanwezige prebiotica kunnen aan een probleemloze darmfunctie bijdragen en de algemene darmfunctie ondersteunen. Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline EN Kip is geschikt voor zowel jonge katjes als voor volwassen viervoeters. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddellijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline EN ST/OX Gastrointestinal Kip in één oogopslag: Hoogwaardig natvoer voor jonge en volwassen katten Bij spijsverteringsproblemen -ziektes: kan de voedingsstofopname in het spijsverteringskanaal optimaliseren Geschikt om jonge dieren en volwassen katten aan te laten sterken Beperkt aantal eiwitbronnen: kan erbij helpen om spijsverteringsproblemen te minimaliseren Verrijkt met prebiotica Gematigd vetgehalte: kan de belasting op de spijsvertering verminderen Zeer smaakvol: zachte stukjes kip in lekkere saus; aantrekkelijke geur en smaak Handige verpakking: 10 portiezakjes à 85 g