RENSKE VERS VLEES MAALTIJD KAT VERSE KIP PATÉ KATTENVOER #95; 70 GR

30,71
5 Prijzen, De beste prijs bij Onlinedieren.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur

Boven de 59.95 euro gratis bezorgd
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door POSTNL, DHL

Over RENSKE VERS VLEES MAALTIJD KAT VERSE KIP PATÉ KATTENVOER #95; 70 GR

Renske is een familie bedrijf dat ruim 25 jaar gelden is opgericht uit liefde voor dieren. Wij waren op zoek naar het allerbeste voor onze eigen honden. Als je dat je eigen hondjes kunt geven, waarom die van een ander dan niet? Daarbij jij gunt jouw hond of kat toch ook het beste van het beste?

Renske zoekt naar ingrediënten die producten nog beter maken; niet naar middelen zodat het maar goedkoper kan. Alles gebeurt hier vanuit de liefde en passie voor de dieren. Daarnaast moet alle voeding moet zo vers mogelijk zijn; dat wil je tenslotte zelf ook op je bordje. Dat betekent dat het hoofdingrediënt in zowel onze nat- als droogvoerproducten vers vlees of verse vis is. Dit wordt altijd gecombineerd met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen, zodat de ideale variatie van natuurlijke grondstoffen voor jouw hond of kat ontstaat.

Katten zijn van nature slechte drinkers, daarom adviseren wij ook om een natvoerproduct bij te geven, zo krijgt je kat zeker voldoende vocht binnen. Door veel af te wisselen in verschillende smaken raakt je kat niet snel verveelt aan een bepaalde smaak.

Renske Vers Maaltijden zijn 100% natuurlijk en bevatten altijd vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt. Deze maaltijden bevatten 35% tot 60% vers vlees of verse vis, door het hoge vers vlees- of visgehaltes is deze voeding extra smakelijk, zeer licht verteerbaar en daardoor erg geschikt voor moeilijke eters en gevoelige katten. Deze maaltijden zijn vrij van: gluten, granen, suikers, zout, chemische conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen. De gebuikte ingrediënten zijn geschikt voor menselijke consumptie.

Maat:
70 gr
Materiaal:
Blik
Voorraad: