Juwel Aquarium Rio 125 Led 80x35x50 cm - Aquaria - Licht Hout Ca. 125 L

186,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Petsplace.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Licht Hout,Houtkleur licht Hout houtkleur

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Juwel Aquarium Rio 125 Led 80x35x50 cm - Aquaria - Licht Hout Ca. 125 L

"Juwel Aquarium Rio 450 LED Dit is een rechthoekig aquarium dat elegant en tijdloos is..
Dit kwaliteit aquarium wordt geproduceerd in Duitsland van hoogwaardige materialen, waardoor een maximale kwaliteit en lange levensduur gegarandeerd wordt.Bioflow filtersysteemJuwel Aquarium Rio 450 LED is een aquarium dat uitgevoerd is met een sterk Bioflow XL filtersystem.
Dit binnenfilter bevindt zich in het aquarium waardoor het water in het aquarium blijft, wat lekkages kan voorkomen.
Het Bioflow XL filtersystem heeft 5 verschillende soorten filtermedium en een geruisloze krachtige Ecoflow 1000 circulatiepomp. AquaHeatDe temperatuur in Rio 450 wordt geregeld door een regelbare verwarming van 300 Watt, die optimaal geinstalleerd is in de waterdoorstroming van het Bioflow XL filtersystem.
Door het gebruik van hoogwaardige zilvercontacten en slagvast Borosilicaatglas voldoet hij aan grote verwachtingen. Natuurlijk is deze verwarmer ook TUV/GS gecertificeerd. MultiLux LED verlichting Door de moderne LED belichtingstechnologie heb je een uitstekende plantengroei. De lengte van de LED verlichting is afgestemd op de grootte van het Juwel aquarium. Hierdoor is er een gelijkmatige verdeling van het licht.
De verwisselbare 31 Watt LED buizen DAY en NATURE zorgen voor een optimaal lichtspectrum en tegelijkertijd besparen ze 50% energie in vergelijking met klassieke T5 TL buizen.
Tijdens het schoonmaken van het aquarium kan de verlichting aan blijven waardoor je meer zicht hebt. De lichtbalk is op een speciale manier gelast waardoor hij 100% waterdicht is. Ook deze vervuld de Europese Veiligheidsnorm en is TUV/GS gecertificeerd. OnderkastDit aquarium is uitgevoerd met een onderframe waardoor het makkelijk en zonder onderlegmat op verschillende opervlakken te plaasten is.
Bij dit aquarium is een losse kast verkrijgbaar in bijpassende kleur. Deze kast is makkelijk op te bouwen en biedt voldoende ruimte voor jouw benodigdheden.

Dit aquarium wordt dus geleverd zonder kast: deze kast is apart leverbaar en vind je hier.

Bekijk onze korte instructievideo wat je nodig hebt als een aquarium wil inrichten Wat heb je nodig als je een aquarium koopt?.
-LED verlichting
-Bioflow XL filtersysteem
-Verwarmer 300W van Borosilcaatglas". Dit aquarium wordt als complete set geleverd inclusief verlichting, filtersysteem en verwarmer. Voor de Rio 180 is ook een bijpassende onderkast verkrijgbaar.

Materiaal:
Glas
Maat:
35x50
Voorraad: