JBL Dier JBL ProPond Spring S 8,4 kg

87,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
JBL
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over JBL Dier JBL ProPond Spring S 8,4 kg

Over de JBL Pro Pond Spring S
JBL Pro Pond Spring is een drijvend voer voor vissen van 15-35 cm. Dankzij de ultieme proteïne-vetverhouding 3:1 is het voer geschikt voor vijvervissen in het lenteseizoen. Deze verhouding houdt rekening met de temperatuur, functie en formaat van het dier. Dankzij zalm, soja, garnalen, tarwe, spinazie en spirulina blijft uw koi gezond. De drijvende voedingschips bestaat voor 25% uit proteïne en voor 8% uit vet. Dit voer bevat voedingsstoffen waardoor de vissen fit gemaakt worden en zich beschermen tegen voorjaarsvirussen.
De voedingschips bevinden zich in een hersluitbare, lucht-, water- en lichtdichteverpaking voor een optimaal kwaliteitsbehoud.
De Pro Pond Spring is verkrijgbaar in verschillende formaten en hoeveelheden. Het voedingsformaat is afhankelijk van de grootte van de vijvervissen. Dit product is geschikt voor vissen van 15-35 cm bij een watertemperatuur van 10-20°C.
Voedingsadvies: Voer vijvervissen 1 à 2x per dag, niet meer dan deze in enkele minuten kunnen eten.
Let op: Hoewel de proteïne-vet verhouding van Pro Pond Spring en Autumn gelijk zijn, is de samenstelling volledig afwijkend. Let op dat u het juiste voer gebruikt.
Dit product bevat 8400 gram JBL Pro Pond Spring S