Blauwe J&S Supply Anti-Blafband Budget

6,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Cheaptech.nl


Merk:
Kleur:
Blauw Wit Wit,Blauw

Boven de 50 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe J&S Supply Anti-Blafband Budget

Antiblafband
De antiblafband is voor vele hondenbezitters waarbij de hond te veel blaft een uitkomst. Eindelijk rust in plaats van dat u elke tien minuten uw hond moet manen om stil te zijn.
+ Goede prijs-/kwaliteitsverhouding - Geen vibratie, geluid en licht modus om de hond te corrigeren + Instelbaar - Zonder afstandsbediening De antiblafband werkt op ultrasone geluiden. Deze geluiden zijn alleen hoorbaar voor de hond. De hond irriteert zich aan het geluid waardoor hij stopt met blaffen. De hond vind de geluiden niet prettig maar dit geluid is zeker niet schadelijk voor de hond. Hierdoor is deze manier een diervriendelijke manier van opvoeden. Nadat uw hond de band een tijdje heeft gedragen kunt u de band weer af doen.

Een antiblafband met diverse standen
Het systeem aan de band werkt op trillingen. Hoe meer trillingen hoe meer ultrasone geluid er uit de antiblafband komt. Dit zorgt ervoor dat het systeem niet aanslaat wanneer er een andere hond blaft. U kunt zelf instellen welk geluid u verdraagbaar vind. Bij een lagere stand zal de hond het geluid pas horen wanneer hij voluit blaft. Bij een hogere stand zal de hond eerder gecorrigeerd worden. Elke hond reageert weer anders en zodoende is er geen 100 procent garantie te geven dat deze band de juiste is voor uw hond. Onze ervaring leert dat duurdere modellen meer resultaten halen. Bij een enkele hond is dit systeem niet voldoende.

Het pakket komt inclusief met:
Handleiding Nylon Band met kliksysteem Antiblafsysteem

SpecificatiesMerk: J&S SupplyAan/uit knop: JaGeschikt voor: HondenStroombron: BatterijenElektrisch: NeeAfstandsbediening: NeeAantal honden: 1Bereik: -Lengte halsband: Geschikt voor kleine en grote hondenOpties: TrillingOpladen via: 2 AG10 batterijen (Exclusief)Type: Anti blaf